Blogger Templates

Followers

Thursday, July 14, 2011

Perjalanan YAng Tidak Matang lagi,,~

Bermula lah kehidupan baru ku yang bergelar siswi di Politeknik Premier Ungku Omar...
Mengenai Politeknik yang baru seminngu ku duduki,,, Sebenarnye,, mase tidak bnyak untuk ku update this blog,, tpi ku cube cari kesempatan di ruang yg sempit atau dlm kate len,, ader org yg meridui untuk membace blog awin nie...

Sebelum tu awin nk menceritakan Politeknik Premeir Ungku Omar ditubuhkan pada tahun 1969.Lama kan,,,.. Asenye dah 42 tahun politeknik nie sudah berkhidmat untuk anak2 bangsa... Sekarang nie awin juge salah sorang daripada itu... Ape yg awin x leh lupekan waktu orientasi,,, walaupon kene bgun pukul 4 lebih untuk bersiap2 nk gi masjid, solat berjemaah bersame2.. Best dengan akk2 senior yg memimpin kitorng. huh,,, walaupon ramai yg benci, x suke dengn sikap akk senior yg suruh diorang wat mcm2,, yelah mane xnye,, diorng penat nk datng perak ,,pastu kene wat mcm2,, memang x lrat...





Gambar diambil ketika satu permainn mencari kelas dan bilik kulia,,,penat...




candid time... before bersenam... pastu naik asrama.. sekejap je senaman nyer,, dah la nk ganti bju sume tu satu hal,, Sabor jelah




bergambr before turun bawah.. huhu mesti tertnye2 mane roomate awin kan,, hahaha.. awin x rapat la ngn die.... sori la,,, bkn nk menyinggung perasaan die tpi entah la.. die terlalu bersosial.,, So kite jgn ikot lah yer,,, 
mak kate itu dugaan awin dapat kwn sbilik mcm tuh,, kite kene redha tau dan ikhlas,,,,, 

Teringat la plak kat mak,, Mcm mane lah plak mak umah,,, tgh wat per??/ nrindu la nk tgk muke die,,, tpi awin takot awin blek jumpe mak nnti awin x nk gi poli plak,, itu la yg awin nk blek raye je.........



Sampai disini jelah celoteh awin arini.... nnti awin update lgi klu ade mase lagi yer untuk sahabat2 dan pembace blog awin...



Assalamualaikum.......   ;) ;) ;) :) :) :)

2 comments:

  1. heheheh.. hope awin syg tabah k.. huhu
    miss u

    ReplyDelete
  2. k,, akk... syg akk gak,,, miss u too....

    ReplyDelete